Seyhancann Kızlar bir havuç haşlayım buharda tattırayım dedim beceremedim 🤣 nasıl haşlamam lazım kaç dk ve püre olmadı yani ne koymam lazım içine böyle pütürlü kaldı öylede veremem boğazına kaçar diye korkuyorum nasıl haşlıyorsunuz
Bugsbunny Seyhancann kaç saat tek bir havucu hem buharda hem suda haşladım. Sonuç tam olarak püre olmuyor hep pütürlü kalıyor 😂 neyse dedim artık amaç tadını alması diye çok vermedim Ama blender kullanmak nasıl olur bilemedim Besinlerin faydasını öldürüyor diye biliyordum o sebeple cam rendede yaptım Ama havucun yapısı ile alakalı galiba patates gibi püre olmuyor Malesef 😂
Deletedmom133 Seyhancann haşla cam rende en iyisi onunla yap ver canım pişmişti diye çatalla bak yumuşaksa tamam dır
Hohomoromu Seyhancann buharda pişir ve ya haşla havuç biraz geç pişiyor geç yumuşuyor biraz zeytinyag dökebilirsn daha da yumşar yiyebışecehı kıvamı alır
ysfhcrhsn istediğin kadar haşla sonra blender dan geçir içine biraz krema yada yoğurt koyup yine benzersen geçir inşallah ise yarar
Seyhancann 1sen1ben1debebek baktım aslında çatalla ama sanırım tam yumuşamadan aldım ocaktan olmadı püre gibi