aylizinannesiiii Kızlar iki gündür hastayım çorba makarna yemekten artık farklı yemek yapmak istiyorum hafif tarifleriniz varsa yormadan hemen yapılan fikir verir misiniz siz neler yapıyorsunuz
[silindi] aylizinannesiiii Besamel soslu kaşarli firin makarna Izgarada soslu tavuk pirzola Sarimsakli yogurtlu karisik sebze kizartmasi Cikolata soslu tart kek😊 benim bugunki menum🌸
Minigim38 aylizinannesiiii mercimek köftesi yaptım kızımın ağlama krizi biterse yanına çorba düşündüm aklıma başka bisey gelmedi
annekko aylizinannesiiii airfreye tavuk pirzola soslayıp attım yanına pilav ve yoğurtlu yarma çorba mevsim salata.
aylizinannesiiii [silindi] misafir kabul eder misiniz kanat ızgaradan bir parça ıssırıp geri dönerim sessizce o kadar halim yok ki makarnayı zor yaptım 🥲
aylizinannesiiii Minigim38 mercimek köftesi yanına yoğurtlu ayran aşı yapıyorum ben aşurelik buğdaydan çok lezzetli oluyor
Betulsark Öyle günlerde tavuk göğüsü haşlayıp pilav yapıyorum gogusude hafif baharatla kızartıyorum. Bugünde besamel sosunu patlıcan musakka ve pilav var
[silindi] yirmiikikasim23 ellerine saglik bacim canim biber dolmasi cekti yarin bende yapayim iyi fikir oldu banada😄😘