mirahmet Bir aylık olduk ama burun da hırıltı var bazen horlama sesi gibi bakınca burun temiz ama balgamı var gibi serum susuyla temizliyorum ama pek bişey değişmedi bu durumu yaşayan var mı
Sese mirahmet o aylarda benim bebeğiminde öyleydi canım çok doktora götürdüm. Ama kıkırdak yapısı tam gelişmediği için nefes alıp verirken ses gelmesi gayet normal demişlerdi. Eşlik eden ateş vs yoksa bundandır 3. Aya girdiğinde düzelmişti
instamomdegil mirahmet 44 günlük aynı sesler bizde de var, ses kaydı aldım. Doktora dinleteceğim 😅 yeni anneyim, her gün başka bir sorun buluyorum , acaba bebeğime bir şey olur mu korkusu 😱😱😱😱
mortosba mirahmet bende merak ediyorum önerileri… 49 günlük oldu 1 aylığa yakındı o zamandan beri bazen daha yoğun çoğunlukla daha hafif yaşıyoruz bunu. Temizliyorum ama bir faydası olmuyor
mirahmet Sese aile hekimi baktı öksürük başlarsa çocuk doktoruna göster demişti deniz suyu yada serum suyuyla temizliyorum biraz daha iyi oluyor eskiye göre ağızlarından da nefes alamadıkları için korkum ordan da var bide yeni anneyim onun acemiliği de var 😂😂
Sese mirahmet sen git ciğerlerini bir dinlet hem için rahatlamış olur ❤ çok iyi anlıyorum seni ben kaç geceyi uykusuz geçirdim allah bilir sürekli birşey olacak endişesi bitiriyor insanı. Ama annelik delilik işte yapacak birşey yok 🤣 sormak istediğin birşey varsa her zaman burdayım ❤
mirahmet Sese teşekkür ederim 🙏 aile hekimi baktı ciğerlerinde bieşy şimdilik öksürükte yok zaten eğer olursa o zaman git demişti inşallah bişey olmaz zaten ilk yeni doğanlar da çoğunlukla bu burun tıkanıklığı var temizliyoruz inşallah biter
Sese mirahmet petekler açıkça yada hava nemlendirici al yada ıslak havlu koy peteklerin üstüne canım. İnanılmaz kurutuyor havayı hem klima hemde petek
zeynomurat mirahmet bizde de aynı sorun vardı canım heleki geceleri kapı gıcırtısı gibi sesler çıkarıyo boğuluyo gibi nefesi kesiliyodu 🤦♀️banyodan sonra kundaklamadan önce göğsüne zeytinyağı sürüp tek kat bezle sardıktan sonra hem göğsüne hem sırtına gazete koyduk iyi geldi biraz daha iyi şuan
1durununannesi Aynısı bizde de var hırıltıyla başladı sonra balgamlı öksürüğe döndü. Doktora götürdük nebulizatörle buhar verin günde 5 kez dedi faydası olabilir size de