kemalefe Kızlar selam, bebeğim 35 günlük ve sarılığı yok. Ama gün içerisinde çok kez uyumak istiyor. Sürekli uyku halinde. Normal mi bilemiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip 🥲 millet uyusun diye uğraşır biz uyansın diye
cansu2600 kemalefe Ay bırak uyusun ne güzel işte ya 😁😁 oğlum 55 günlük 15 günlüğe kadar herşey çok güzeldi sonra herşey alt üst oldu kolik ve aşırı gazlı bı bebek sabah 8aksam 10 arasi asla uyumaz ve hep ağlar 😭
aysebb kemalefe Saat başı uykuları geliyor o zamanda çok normal yani ilk 4 ay çok uyuyorlar genelde zaten ondan sonra uykular azalıyor daha çok uyanık kalıyorlar
elifhemsire kemalefe Gayet normalmiş bende çok araştırdım 3 ay 6 günlüğüz ve hala çok uyuyor . Sağlığında sorun olsa ağlar durmaz uyumaz o yüzden rahat olun 😇
16momm kemalefe ne güzel daha sarılık riski de yok artık 😀 keşke benimki de uyusaydı 4.5 ay uyumadık gazlıydı helak olduk
26merve26 kemalefe çok normal ve iyi siz 2 saati aşmayın beslenme zamanını bırakın uyusun sizde dinlenin gaz işleri iyice bastırmadan sizde toparlarsınız 🥰
kemalefe 26merve26 mutlaka 2 buçuk 3 saatte bir mama içiyor. Sütüm maalesef çok gelmedi ve kesildi. Erken doğum yaptım. Kendisi de ememedi. Doktorumuz bir sakınca görmedi. Ama hiç aç bırakmıyorum. Günde 6-7 çişli bez değiştiriyoruz doyuyordur herhalde :D gazımız vardı damla verdi doktor çok şükür