bikupakahvee Leylaa_ bence olmaz birde aklında bulunsun bende pizza yapacağım zaman fırından hamur alıp onunla yapıyorum pratik oluyor😊 1 tepsiye 2 ekmeklik hamur rahatlıkla yetiyor
_Goktugunannesi__ Leylaa_ hayır olmaz ben kahvaltıya yapacağım zaman akşamdan bütün malzemelerini hamurun üstüne diziyorum üzeri kapalı şekilde buzdolabında bekletiyorum sabah direk pişiriyorum tavada
bikupakahvee 97e evet canım 2 top hamuru birleştiriyorum koca bir tepsiye yetiyor kaç kişi yedik bitirdik çok güzel oluyor ☺️
bikupakahvee Leylaa_ ben hiç koymadım canım pişmiş şekilde ama hamur çiğ iken arttığında buzluga kaldırıyorum sonra tekrar kullanıyorum
Bafrapidesi Leylaa_ evet koyabilirsniz cikarinca buzlu birsekilde tepsiye dizip firinda isitrsaniz yeni yapmis gbi oluyor
Bafrapidesi Leylaa_ nasil sevdiginize bagli kalin yumusak istrseniz bekletebilirsniz ama ince kabarmasin derseniz ben hemen mayaliyorum malzemeleri hazrlayana kadar yarim saat 40 dk dinlendirip hemen pisiriyorum bu sekilde ince hamur elde ediyorum