badesmommy Kızlar ocak ayında mısıra gitmeyi düşünüyoruz bebeğim 4.5 aylık olacak ama korkuyorum hava değişimi vs hasta olur diye bana akıl verin nolur
Mnli badesmommy hasta olacak çocuk evde otursanız da olur içinizi ferah tutun ben çocuklar seyahatte hastalanınca en azından yemeği temizliği ben yapmıyorum diye iyi yanından bakıyorum
Hiilyuss badesmommy amann cocuk bu hasta da olabilir canınızı sıkmayın msi gibi plan yapmıssınız bebeginize de size de iyi gelsin insallahh
badesmommy Mnli ne biliyim daha çok küçük gibi geliyor bana korkuyorum şuan sharm el sheik aşırı sıcak olmadığı için de yaz aylarına kalmayalım dedik
badesmommy Hiilyuss ayy inşallaahhh ama o kadar acemiyim ki çocuğun yazlık hiçbirşeyi yok ani bir plan oldu ne götürcem bilmiyorum hiç
kahvekolik_ Misir’da siddet ve terror saldirisi yuksek bu aralar, gecen haber cikmisti. Iyi bilgilenin oyle gidin, orasi bana cok guvenilir gelmiyo ama guzel turistik bi yer.
Mnli badesmommy ilk çocuğum tam 2 aylıktı yurtdışına noel pazarına gittim ikinci çocuğum tam 4 aylıktı aralık ayında karadağa gittim geçen sene yağmur da yağdı fırtına da çıktı akşamları da gezdik bebek nasıl alışırsa öyle gidiyor siz rahat olun hem şöyle düşünün ne ek gıdası var ne bişey mesela biz mısırda yemekler kötü dendiği için iki senedir erteliyoruz orayı
badesmommy Mnli o kadar korkuyorum ki çünkü 4 aydır avm dışında dışarı çıkmıyoruz üşür diye geri kafalı bir insan da değilim ama çocuk baöbaşkaymış
Mnli badesmommy avm daha kötü bebek için daha çok mikrop var çok uyaran var açık hava en iyisi bizim dr soğuk hasta etmez insan hasta eder diyor hep