Kızlar merhaba,44aylik oğlum konuşmaya başlamadığı için dil terapisine başlatmıştım.3ay olcak iyi ilerledik şuan açıldı ama tabiki tamamen anlaşılır bir şekilde değil hala.Biraz hırçınlık vardı oyun oynamasi falan iyi değildi.Ergoterapide aldiriyoruz.Oda iyi geldi şuan oyun oynaması falan gayet güzel hircinlikda çok yok.şuanki temel sorunumuz oğlum Pembe dışında renk bilmiyor.Nesneleri renkleriyle soluyorum ama her şeye pembe diyor.Ve geometrik şekilliride bilemiyor.ayni zamanda oyun grubunada gidiyor 3aydir.Orda etklinlik.falan yapiolar tabi çoğu zaman resim karalamasi yapıyor bizimki.Suan dil terapisi ve ergoterapiye gittigimuz kurumdakilere söylediğimde bu bizim alanimiz dışı.İsterseniz özel eğitime başlatalım orda ogretiyorler renkleri geometrik şekilleri diyorlar.Rapor cikartmadik hepsine para veriyoruz ..Siz olsanız başlar miydiniz.Otizim falan yok dediler bize hep.Ekrana maruz kaldı yemek yedirirken hep.3aydir her şeye başladık başlayalı arada çok nadir açtım.Ben bizim için gerek yok dedim.Eşimle fikir birliği saglayamadik.Eşim biz öğretemiyoruz gitsin onada diyor.Bende para tuzağı olduğu soluyorum ona ama icimdende iyi gelebilirde diyorum.İkimizde çalışıyoruz yeterince ilgilenemiyoruz.Cok kararsızım yaa .bu şekilde.olup.ozel eğitime giden varmı aranizda