Balbeby Kızlar oğlumu 2 gündür tuvalete alistiriyorum yani alistirmaya çalışıyorum gecede bezlemeyecegim dışarısı icinde bu ürünü alipda memnun olan varmı almaya gerek varmı bilgisi olan biraz aydınlatabilir mi beni
lceLady Balbeby bu tür seyler hic almadim 3 oglum var Onun yerine yanımda karton bardak tasidim hep kullan at yaptim
MerveH_ Balbeby 32 aylik oğlum bende biraz geç kaldım pek konuşamıyoruz istekli de değiliz seninki kaç aylık isteği var mı baslicam başlayamıyorum zorlamak da istemiyorum
Balbeby lceLady sizi tercihiniz karton bardaktan yana olmuş ama sanki karton bardak saçma geldi bana çünkü her yerde çöp veya o bardağı çıkarıp çiş yaptiramayabiliriz
lceLady lceLady yoo.. şöyle kii ben bunu disarida tuvaletlerde kullaniyorum Disarida gidicegim park wc Avm wc gibi Misafirlikte falan Yani cocugu tuvalete oturtmuyorum Çöpe atmiyorum yani tuvalete bosaltiyorum Zaten kontorllu oldugunuz için cocugun az çok nerde ne zaman yapacagini anliyorsunuz
Balbeby MerveH_ oğlum şu anda 3.5 yaşında gündüz sıkıntı yok sürekli söyledi ve bir defa kakasını tuvaletine yaptı ama gece nasıl olur diye endişeliyim su an gündüz uykusunda ve bezsiz her kakasını ve çişini yaptığında bir ödül veriyorum