Snglkargc_0107 Günaydın 🌸 kızımın burnu gece çok tıkanıyor odada nemlendirici var ama gene de fayda etmiyor kızlar var mı başka bi öneriniz çünkü uyaniyo emmek istiyo uyutamiyorum burnunu açarken uykusu açılıyo
aysegul_my Snglkargc_0107 soğani ortadan 4e bölüyosun karanfil sokuyosun soğana odaya koy her gece yenile nasil açılıyo burnu müthiş bişi
asam Snglkargc_0107 burnunu temizle canim nemlendirinin icine kekik yagi damlak bir iki damla cok faydasi oluyor
Snglkargc_0107 asam gece uykusundan kalktığı için burnunu çok zor temizletiyo çok afedersin ağlarken kusuyo o yüzden bunu da deniycem umarım fayda eder🙏
ymrrrr Snglkargc_0107 bence kekik yağı felan olayına girme sonuçta bitkisel burnuna damlatıyorsun genzine kaçsa bi sorun olsa bilemedim
ymrrrr Canım Nazal Nem var eczaneden al bir damla bir burna bir damla diğerine sadece gece uyumadan önce burnunu temizle yap mis gibi uyuyacak ister istemez kaloriferler kurutuyor oda nemlendiricisi bile olsa ben rahat ettim çok şükür doktor önerimizle ☺️
ymrrrr Snglkargc_0107 kuzum inan ki bilmiyorum ya uyarıcı etkisi olabilir bazı çiçeklerin bitkilerin bilemedim inan ki denemek lazım ama nazal nem garanti ben önceden damlatıyordum şimdi damlalıkta bırakmıyorum içinde burun deliklerine gezdiriyorum ucunu o bile etkili rahat yatıyor çocuğum her eczane de olur NAZAL NEM diye geçiyor doktorumuz da çok iyidir onun önerisiyle çok sık olmamak şartıyla aksam rahat yatsın diye burun mukozasını nemli tutuyor gayet de güzel birde kalorifer üstlerine kaya tuzu atılmış kavanoz da su kpyıyşrum çok çok iyi geldi bazende havlu ıslatıp koyuyorum ama kavanozda tuzlu su mutlaka duruyor yeniliyorum sürekli