zeyeseymi Selam kızlar 7 aylik bebwguk 7 kilo herkes 4 aylik mi diyor çok uzuluyorum sizinle paylaşmak istedim
gamzesara4 zeyeseymi benimde oğlum 9 aylık zayıf banada aynı sekilde 5 aylık mı dediler üzüldüm başta sonradan dedimki aman ne canımı sıkacam zamanla kilo alır önemli olan sağlıklı olması
asam zeyeseymi kan degerlerine baktirdin mi canim vitamin eksikligi fln vardir blki bnim kizm da 18 ayli 9 kilo demiri dusuk kani dusuk mesela
jdjdjf zeyeseymi 5 aylık 5600 dü bir ay önce yine öyle alerjik bende çok üzülüyorum kaynanam iki aylık bebek gibi diyor . Mama içmiyor beni emiyor maalesef benim de içim yanıyor
zeyeseymi Bsmdg bnm doktorundan kilosu gayet iyi diyir ama bana küçük gekiyir birde görenler yorum yapınca sinir oluyorum 2 buçuk kilo doğdu ortalama canm
Hiilyuss zeyeseymi 6 aylıkken 7.5 kiloymus bizde hep zayıf büyüdük simdi 18 aylık 10 kilo. 4 kg dogdu ona bakarak zayıf kaldı hep aman napiyim ben elimden geleni yapıyorum cocuga burnundan mama mı vereyim almıyor iste cok haraketli😂
zeyeseymi Hiilyuss haklısın canm yiyebildigi kadar artık bnm bebegim de suan normal yiyor yediriyorm midesi büyüsün diye ugrascam en sonunda 😂😂
aselikra4 zeyeseymi benim kızım 9 aylık 7300 kg gören 5 aylık mı dıe soruyor üzülüyorum ama yapacak bişey yok çok hareketli ve yemiyor. 2645 gr doğdu gelişim geriliği vardı.
Hiilyuss zeyeseymi valla mide bi büyüdü mü ömrü boyunca hep kilo sıkıntısı çeker o yüzden kafama takmıyorum böyle olsun her zaman kiloyu düsünmeden ne isterse yesin😂😂