Papatya-eylul88 Kızlar mantar olmuşum:(bide vajinamda iki dudagin arasnda iç kısımda sivilce var neden olur ki ya mantarlami alakali ilk kez orada cikti.varmi orasinda sivilce cikan
Kayra_68_aksaray Papatya-eylul88 bende çıkmıştı kendiliğinden döküldü esimede bulaşmıştı oda kendiliğinden döküldü
hayalperest2310 Papatya-eylul88 sivilce olduğunu sanmıyorum siğildir büyük ihtimalle ondan dolayı da mantar değilsin canım enfeksiyonun vardır
Papatya-eylul88 Kayra_68_aksaray ayy insallah bendede olur.sigil degildi dimi sivilceydi??bide ne kadar zmanda doküldü acaba
Papatya-eylul88 hayalperest2310 3.4 ay once hpv testi verdim negatifti.eger şimdi bu sigilse hpv mi olmuş oluyorum canım??
hayalperest2310 Papatya-eylul88 türleri var işte canım benim de testlerim temizdi ama hpv denildi siğilden dolayı
Papatya-eylul88 hayalperest2310 yaktirdi derken cNm baska yeremi gidiyoruz yaktirmak için cok sordum kusura bakmayin gercktn panik yaptim
hayalperest2310 Papatya-eylul88 normal kadın doğuma gittim canım siğilleri uyusturup yaktı ertesi gün hepsi döküldü üç seans gitmiştim ben