Mamaqueen Efe34 bizimkide ayni donmeyi denemiyor bile. Kolunun ustunde falan durmuyor nasil doncek hic bilmiyorum
Haribo42 Efe34 bana annemler dediki eger yere birakmaz ona yardimci olmassab gec ogrenirr bende hasta olucak korkusuyla yün yorganimi vikardim serdim yere döktüm butun oyuncaklari hep yerde duruyo yorgan heppppppppp biraktim hepp ve bende ona gosterdm nasil yapicani surekli yaptikkk oynadi ve codden insan fark ediyo ya i yere birakmak lazim kuvvetleniyo kuvvetlendikce caba sarf ediyor benim oglum 4 ay 25 gunluk 4 aylikken sadece yanlara dönüyodu 4 ay 1 haftalikken yuzustu donmeyi ogrendi sonra ellerinin ustunde durmayi ogrendi kr dini elleriyle kaldiriyo bu haftada yuvarlanmayi ogrendii yuz ustunden sirt ustude dönuyo ama yuz ustu donmeyi ogrenirken mesela kolu kaliyodu altta vok agliyodu hepppp basinda durdum ben yuvarladim oynattm pes etmesin diye 2 gunde ogrendi cikarmayi simdi yorgana sigamiyoruz😂
Canpare2 Bizimkinin de pek dönmesi yok merak etmeyin bebekten bebeğe degisiyo kimisi çabuk dönüyo kimisi geç yürümek gibi düşün minderin üzerine yüz üstü bırak kaslarını çalıştırsin
Mamaqueen Efe34 6. Aya kadar donmezse ve ayaklariyla kendini itmeyi yapmazsa doktora goturmek gerekiyormus sanirim
Burcinakay Gelişim bir sıra izler ve her bebekte farklıdır alt ve üst sınırlar var 6. Ayda üst sınırdır bebeğe verilen son müddet gibi düşünün o zaman dönmezse bi gelişim testi yapmak ya da doktora götürmek gerekli
Nilmur00 Burcinakay niye benim kızım 6 Aylık desteksiz oturdu 7,5 Aylık daha yeni dönüyor doktorluk neyi var ki bunun
Burcinakay Burcinakay Efe34 erken de olabilir ama 4 aylıkken dönmeye hazır zaman olarak kabul edilir en geç de 6 aylık
Haribo42 Efe34 hayir arkadasimin oglu 3 aylikken yuvarlaniyodu valla ben inanamamistim 5 aylikken emekliyodj 9 aylikken kosmaya basladi😬😬😬 ama su an 2 yasinda hala konusmuyor mesela oda onu gec yapiyor
Merveeliii Efe34 benim oglum 5 ay 17 gunluk bende endiseliydim donmez diye bugun dondu cok rahatladim doner biraz daha sabirli olun🥰🥰
elifravza Biz 4. Ayımız dolmadan dönmeye başladık, ama sürekli yüzüstü yatırdım,koltuğun çukur yerine yakın yatırdım dönerken kızımın işini kolaylaştırdı.
Efe34 Haribo42 bnimde dayimin oglu oyleydi suan 3 bcuk yasnda herseyi anliyor ama knusamiyor destek aliyor merkezden.
Efe34 Nilmur00 bnde bazen oyle dsunuyorum acaba donmeden direk oturur mu diye sonra cevreden de duyunca neden hala donmuyor dedim
Nilmur00 Efe34 her bebek Farklı dönme bir gelişim sırası falan değilmiş. Çok araştırdım. Ve hasta old. İçin doktora götürdüğüm de sordum dönmeyebilir canı istemiyordur hazır değildir dedi. Bence kafana takma bebişinle güzel zamanlar geçir inş. 🤗
Neziha Benim kızım 3 aylıkken dönmeye başladı ama bebekten bebeğe değişiyor her şekilde siz yavaş yavaş döndüre bilirsiniz alışsın diye
Haribo42 Efe34 ya oylemi peki niye oyleymis bir rahatsizlik degil demi bu. Arkadasimin oglu gel diyo anne diyo yani kucuk kelimeler kullaniyo kalk meme yemek baba anladnmi cumle kurmayi bilmiyo hic