sezensu Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben doğumdan 40 gün sonra bebeğimi emzirmeye başlayabildim. Sütüm çok çok az. Süt arttırma önerileriniz nedir ?
filizcim13 sezensu bizde 1 ay 4 günlük olduk ama sütüm asla bebeğime yetmiyor ne yapacağımı şaşırdım ek olarak mama mı versem acaba bende yerimi alıyim beklemedeyim bende
buseie sezensu bende aynı dertten muzdaribim 1 ay 20 günlük olduk mama+meme gidiyoruz tek başına sütüm yetmiyor neler denedim inanki artsın diye yok sağınca 10 ml çıkıyor iki memeden humana çay dediler en son onu aldım içiyorum onun faydası var biraz dene istersen sende Trendyol da var bende baya etki diyebilirim
252504 Benim etti edenler yeşil soğan tahin susam ve dut ile kapılan karışım var çok iyi havuç meyve gibi alıp yiyebilirsiniz tabi hepsinin başı su kesinlikle aşırı süt yapan su sonra kurıyemiş
sezensu Kızlar çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı okudum 2 gündür bestlak damla ve Maltana içecek kullanıyorum. Sağım yaptığımda 30mlden yukarı çıkmazken 50 ml kadar sütüm arttı. Umarım bu şekilde devam eder. Şu an oğlum 3 aylık ve mama reddediyor süt arttırma yollarına devam ediyorum. 🥹
s_zeynep0 sezensu merhaba rezene çayı biberiye çayı bunlar çok fazla süt artışı yapıyor tabiri caizse gece göğüslerim patlayacak gibi oluyor ve sadece sütle besleniyor oğlum 2 ayımız bitecek henüz azalma veya gelmeme durumu olmadı i
flamingo24 sezensu strestressiz bi ortam , su , bestlak damla , Reyhan şerbeti , bulgur pilavı , komposto şerbeti , tahinli pekmez .
252504 sevbuk bende kullanmayı düşünüyorum ama çekiniyorum da memnun kaldınız mı sütününz ne kadardan kaç ml oldu
melekee Hiç birşey su kadar arttirmiyor bide gece aç karınla sade tahin helvası üstünede bol su deneyebilirsin düzenli sağımda süt kanallarını açıyor
syavuz sezensu arkadaşlar yok onu ye yok bunu iç diye alacağınız bütün tavsiyeler kalıcı bir çözüm değil anlık bir çözüm, ki herkesin bünyesi farklı söylenen şeyler bende yapar sizde yapmaz herkese yarayacak diye bir şey yok ama günde en az 3 l su için sütün %80ini su oluşturuyor en faydalı ve sağlıklı çözümü su içmek
sevbuk 252504 birkaç gün kullanmam yetti benim günde üç defa kullanılıyor ama sütünüzün durumuna göre hareket edebilirsiniz mesela benim gece sütüm kalmıyordu uyumadan önce kullanıyordum veya baktım gün içinde azaldı öyle kullandım yaklaşık bir hafta kullanmam yetti şimdilik ihtiyaç duymuyorum çok şükür