333bd bazen oluyor ne yazık ki benimde küçük 7 aylık oldu büyük 5,5 yaşında inan küçük zaten zor bi bebekte büyük daha zorladı beni ona yetememek beni kahretti onun bile takmadığı detayları ben taktım ben üzüldüm ağladım sizinde bir tık olsun rahatlamanıza az kalmış çünkü küçük biraz algıları açınca onu oynatırken ötekide oyalanıyor falan iyi kötü gidiyor ama insan ilk dönem dört elle sarıldığı çocuğuna birden yarı yarıya bölünüyor hep hakkını yemiş gibi oluyor olacakta birine baksan diğeri eksik öbürüne baksan yine aynı şekilde hep bu döngü olacak ama bizde insanız ben artık eşimle bölüştüm çocukları yani şuan özellikle bakım konusunda küçük bende büyük babada benim eksik kaldığım yerde devreye o giriyor işte gece ben bebekle yatıyorum o büyükle yatıyor falan biz ebeveynsek baba da ebeveyn yani ilke zaten ben 5 yıl dolu dolu baktım her şeyini ben yaptım artık yapabildiğim kadarıyla yapıyorum. Hiç unutmuyorum ufaklığı emzirirken büyük wc deydi işte silmem için beni çağırdı gidemediğim için hüngür hüngür ağlamıştım ahh annelik ahh hepsi geçiyor sen yarın mesela bi boşluk ta dün oynayamamıştık hadi şimdi oynayalım dersen o oynamadı benimle düşüncesi oluştuysa değişir aklında zaten 😇