Dnckrn Merhaba havale yaptım kumaş satın aldım Daha öncede aldığım bir siteden Bende kayıtlı olan ibana attım ücreti Meğer o hesaptan para çekemıyormuş artık hesap blokeymış Neyse vakıfbnk aradım iptal etmek istiyorum dedi talebi aldılar Karşı tarafta şubeye gidecekmış Halkbanka Para bana yanlışlıkla gelmiş geri gönderin diye Sizce geri alabilir miyim Başına gelen oldu mu ya 😒
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Dnckrn alabilirsiniz sanırım para havuza düşmüştür belkide o zaman geri veriyorlar
incitomm Dnckrn eşim abisinin hesabına para attı Meğer bloke hesapmış borcu olduğu için direkt borca gitmiş Abisi de yurt dışında olduğu için bankayla görüşemedi. Eşim kayıt oluşturdu aradı ama geri alamadı attığınız hesap kime ait ise o kişi görüşüyor öyle kayıt alınıp geri yatırılıyor hesaba 🌸
balkizimveben Dnckrn bankaya borcu varmışki bloke olmuş, bankada gelen parayı hemen almış tabiki. Burda sizin bir suçunuz yokki sonuçta para adamın borcuna gitmiş. Eğer dürüst bir satıcıysa size paranız karşılığında ürün verir.
Rez Dnckrn tamam şubesi ile görüşecek, durumu izah edecek, ilgili birim blokeyi kaldırıp parayı sehven geldi diye geri gönderecek. Yapılır , ancak dediğim gibi kullananın bekleyen acil borcu vs yoksa olur
Dnckrn incitomm sabah bankta gitcekmış parayı geri gönderın yanlışlıkla gelmiş diye . Karşı tarafın borçu varsa peki gene geri gelir mi
Dnckrn balkizimveben büyük ihtimalle borcu var ondan kullanmıyor Dediğiniz gibi para satıcının borcuna gitcek
Snowglobe Dnckrn Siz değil onlaron uğraşması lazım. İki hesapta onların kendi adınaysa daha kolay halleder
Snowglobe Dnckrn tamam da onların hesabı sonuçta bankası ile görüşsün benim diğer jesabıma geçirin desin. İki hesapta ona ait olduğu için daha kolay olur. Siz başkasona gönderdiğiniz hesap için daha zor destek alırsınız bankacıdan para artık gitti sizle bağlantısı yok.
cansusrgl Dnckrn siz yanlış gönderdiğinizi söylersiniz karşı tarafı arayıp onay isterler verirse parayı geri yatırırlar size