Horizon Merhaba Anneler 5 ay 10 günlük bir kızım var. Sling artık çok rahat olmuyor. Kanguru almayı düşünüyorum ama skolyoz rahatsızlığım var. Bunu kullanmak daha çok sırt ağrısı yapar mı emin olamıyorum. Skolyozu olup kanguru kullanan var mı?
Madame Horizon benim de skolyozum var uzun kullanmadığın sürece sorun yasamazsin uzun kullanınca ağrım tabiki oldu.
ElifkonunAnnesi Horizon skolyoz nedir acaba, bazı ergonomik kangurular var anne için omuz bel sırt desteği sağlayan, omuz kısımları geniş olduğu için bel ağrısını azaltan belki onlardan kullanabilirsiniz 🤔
Mahinursmr Horizon benim de skolyozum var ergonomik kanguru kullandım bir sıkıntı yaşamadım çok rahattı diyebilirim ama uzun süre olursa kalırsa ağrı yapabilir tabi 😊
Horizon ElifkonunAnnesi omurilik yamukluğu, çok yorulunca yada dengesiz bir şey taşıyınca sırtım ağrıyo hani biber gibi yanıyo derler ya aynı öyle oluyor. Bu dediğinizi araştırıcam teşekkür ederim
ElifkonunAnnesi Horizon çok geçmiş olsun, bende de 2 tane fıtık var bakalım şimdi hava soğuk diye eşim almıyor ama yaza doğru ben de o ergonomiklerden almayı düşünüyorum
Mahinursmr Horizon solomombaby markası tavsiye ederim bide mamadusbaby var ikiside cok iyi kanguru konusunda