bebiliko Kizlar yardim eli lutfen.🙏 Ek gidaya basliyoruz. Organik adi altinda olan markalardan hangilerimi kullaniyosunuz. Arastirdim 3 marka buldum. 🎈Makarna lutfen 🎈Og natural 🎈Beyorganik Bu ucunden hangisindeni alsam sizce
cokbilmismom bebiliko hiç birini kullanmıyorum bir tanesi bakanlığın incelemesine takılmıştı hatta makarna lutfendi galiba. Organik adi altında ilaçlı ürünleri satmışlar hep. Diğer ürünlerininde organik olduğunu düşünmüyorum zaten
bebiliko Aysenur122 bende og yada beyorganik alayim diyordum hamgi urumlerdne baslamak mantikli kullanisli sizce
kidslogy Üç markanın da çok güzel ürünleri var, hepsinden bir şeyler kullanıyorum. Ancak ek gıdanın başlangıcında hiçbirine ihtiyacınız yok. Tadımlar bitince bakarsınız bence hiç acele etmeyin. 🌸
ysmnrsz bebiliko irmik tarhana pirinç unu bebek bisküvisi bunlar yeterli bence zaten bizde 6.aydan sonra bunlara başladık
Aysenur122 bebiliko 5 aylıkken ek gıdaya başladım tarhana bile verdim irmikli valla benim sıpa bayıla bayıla yedi ben hayatta sevmem 😂😂
tugcemomm @bebiliko ben araştırmalarımın sonucu og natural tercih ettim çoğu ürününü aldım daha kullanmadık, zeytinyağından memnunuz ama ☺️