Orenda_ Merhaba kızlar yılbaşı gecesi var mı bir plan neler yapacaksınız yoksa benim gibi evde mi oturacaksınız?🎃
Meri-Mel Orenda_ Yılbaşının normal günlerden farkı yok bizim için aynı eşim evde ise çay,muhabbet kızla oyun,belki TV izleriz o kadar 🌸♥️
unalll Orenda_ evdeyiz canım ya 1 yaşında kızım var zaten biyere gidemeyiz Onu bırakıp da gitmek benim içim el vermez… O yüzden home sweet home en güzeli hem samimi hem de rahat ohhhhh Malum heryer uçmuş durumda
Orenda_ unalll Fiyatlar acayip yüksek bazı yerler de limit varmış 1.500 TL sadece çay ile simit yesen dahi yine aynı ücreti ödüyormuşsun.Ev iyidir ev sıcaktır 😄
gamze1806 Orenda_ eşimin şirketi 20 aralıkda eğlence yapacak 330 kişilik organizasyon, otele kişi başi 3750 tl vermişler yuh dedim 😅
Gzd3264 Orenda_ bizimde ptt 🫶 birde zaten yılbaşı günü Recep ayının başlangıcı 3 aylara giriyoruz o yüzden hiçbir plan yoktur
Bayancorek Orenda_ evde eşim ile kuran okuruz namaz kılarız yılbaşı ritüelimiz senelerdir böyle çok şükür 🙏🏻
Muhammet Bayancorek Alllahin sizin ahlakinizla ahlaklandirsin ümmeti muhammedi artık müslumanca yaşayalim biraakalim batilasmayi kâfirlerin geleneklerini kutsallaştirma amain
sezer2022 Orenda_ annemlerde yemek kaynanamda çerez vs.. ama eşim söz verdi seneye bi kış tatili yapıcaz
Asyaveannesi04 Orenda_ Yılbaşında asla dışarda olmayı sevmem, özel günlerde tamam ama yılbaşında noo, ev aile hep bir arada oluruz