Beybisii_ Kızım çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyor bu yıl 8. Dr bidaha olursa yakın zamanda getir dedi test yapicam iğneye baslicam bir hastalık varmış boğaz enfeksiyonu gibi oluyormuş ama boğaz enfeksiyonu değilmiş adını söyledi ama unuttum hastaligin bu durumu yaşayan varmı
Ebru__ Canım hastalanmayancocuk sayfası var instagramda sarımsak kürü paylaşımına bak bağışıklığa, çok iyi geliyor çocuğumun hastalık başlarken her gün veriyorum iyileşiyor haftada bir de düzenli veriyorum kendime de yapıyorum hatta
Beybisii_ Ebru__ denedim ama kusuyor daha kotu oluyor bogazlari daha yeni dış apsesinden dolayı 2 antibiyotik içti o yüzden bağışıklık düştü bağışıklık güçlendirici şurup ve vitamin içmesine rağmen acildeki doktorda yeni içtiği için vermedi antibiyotik ılık ballı limonlu su ballı süt veriyorum bugünde tavuk suyuna çorba yaptım yarına randevu aldım belki dedim burda bilen vardır bu durumu hastalığı
Ebru__ Bademcikler mikropları tutuyor boğaz iltihap alıyor bademcikleri aldırmayı düşünebilirsiniz kaç yaştan itibaren yapılabiliyor bilmiyorum ama