Mineoksuzz İnstagram üzerinden satış yapmanın püf noktası var mı artık kafayı yemek üzereyim🤦🏻♀️ Toptan saat aldık bayan kol saati ama yok yani fiyatları da uygun ama anlamadım var mı önerisi olan? 😢
Elif2302 Mineoksuzz instagrama sponsorlu reklam veriyor benim eşim fenomenlere vermiyor onu söylemeyi unutmuşum
Sum87 Full reklam yapıyorlar saat değilde kıyafet be ayakkabı daha çok rabet görüyor bence bide güvenilir sayfa bulmak zor insanlar tedirgin yaklaşıyor
Mineoksuzz Sum87 sürekli mesaj atıyorlar zaten reklam verin bize diye zaten bedava dağıtacak olsam çevreme hediye ederim öyle değil mi? Tabi ki öyle güven kurmak zor bende alışveriş yapıyorum Yeri geliyor ama işte insan satış yapmak istiyor çocuğumun rızkını sermaye yaptık denemek için elde kalsın istemem
Melikesultan35 Mineoksuzz çok inanmayın bu tarz reklamlardan pek satış olmuyor anca millete beleş ürün verdiğinizle kalıyorsunuz. İnstagramın paralı reklamları var onları araştırıp yapabilirsiniz bir de sizin gibi sayfalara girip takipçi kasın(günde 150-200 kişiyi takip edin) bir de günde en az 3 görsel paylaşın paylaşımlarınızı soru şeklinde yaparsanız insanlar cevap vermek için yorum yapacaklar böylelikle keşfete düşmeniz daha kolay olur. Allah bol kazanç versin inşallah🙏
Kucukanne Bende giyim üzerine denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum siz yeni mi başladınız takipçi vs nasıl arttırdınız
Mineoksuzz Kucukanne çok takipçi yok 1600 kadar. Evet yeni başladık birkaç ay oldu bakalım☺️ Daha önce de bebek örüp satmayı denemiştşm o bebekle olmadı saat daha mantıklı geldi ama işte. Takipçi içinde aslında reklam vermek gerekiyor ama ben daha vermedim takip grupları var satış sayfaları birbiriyle takiplrşiyor öyle
Kucukanne Elif2302 kıyafetleri toplu nerden aldınız iyi gelir elde ediyo musunuz ne kadar süredir yapıyorsunuz
Elif2302 Kucukanne bursa vişne caddesi.aslında ben çok ilgilenemiyorum ikizlerim olduğu için.Ama bizim geçim kaynapımız bu iş eşim erkek giyim ürünleri satıyor 5 yıldır hem mağazası var hem internet üzerinden.Reklam çok önemli çok yüksek rakamlar ayırıyor reklam için
Ebruko Saatleri kendi kolunuzda videolu şekilde sabit hikayelere ekleyebilirsiniz. Ben bu işi yapmıyorum ama satıcının kendisini , ürünü videolu görünce daha çok güven veriyo bana. Bende takip ettim. 1 takipçi 1 takipçidir 😊
Elif2302 Mineoksuzz erkek giyimde iyi bebe giyimde hamile sayfalarından daha çok geri dönüş aldık.Saatte nasıl daha etkili olur bilmiyorum ama ufak miktarlarla deneyebilirsiniz.Çekilişler de etkili oluyor