arasdenizim Kızlar aylar önce saçımı siyaha boyadım pişman oldum kizil boyamak istiyorum şuan tam siyah değil aktı ama daha akması lazım doğal yollarla nasıl akitirim açıcı kullanmak istemiyorum
beyzzsenturkk_ arasdenizim siyah ve kızıl gibi tonlar kesmediğiniz sürece yeterli miktarda akmaz. nereye giderseniz gidin ya açıcı ya da kesim önerecektir. evde denediğiniz şeyler bir açıc kadar olmasa da saçınızı eşit miktarda yıpratacaktır.
3kedili2bebekli arasdenizim malesef ki açıcı kullanmadan kızıl yapma şansınız yok ne yaparsanız yapın boya akmaz aralarda bile kalsa yamalı gibi olur
beyzzsenturkk_ arasdenizim ayrıca açtığınız halde bile olurda eşit açamazsanız gölgelenmeler olur bazı yerler daha açık bazıları daha koyu gibi gibi. bu tür riskli renklerden dönme islerini kuaförde yaptırmanız daha makul olur ama illa da ben yapıcam derseniz açıcı kullanmanızı öneririm 1 hafta öncesinden yağ bakımına başlar saçı hazırlarsınız sonrasında açar 1 hafta daha bekletirsiniz yağlarla toparlarsınız üstüne de boyarsınız. diğer türlü akıtma işlemi için kullandığınız şeyler de yıpratıyor. açıcı olarak da evde morfose 1kg toz ve 30 vl oksidan öneririm trendyoldan bulabilirsiniz dipleriniz daha hızlı açılır o yüzden 2 parmak aşağıdan (varsa dibiniz gelmişse yoksa 1 parmak da yeterli) açmaya başladın özellikle ucları sarın. başlarda koyu bakır gibi açılıyor 1 hafta yıkayınca daha da açılıyor istediğiniz renge boyarsınız ilk zamanlar tam oturana kadar farklı gelebilir bir kaç boyamadan sonra oturuyor ben evde siyah saçlarımı açıp bakıra boyadım da aşağıya da resm ekleyeyim sırasıyla siyah saçım- ilk boyadıgımda ki rengi - güneşte ki rengi - en en akmış son hali bu sekilde ben cocukla bakamıyorum diye kestim ama açıcıyla hiç yıpranmadı diyebilirim o maksatla kesmedim yani bence bizi dinleyin siz
Denizkiziyiz beyzzsenturkk_ merhabalar:) benimde size bi sorum var hangi markayı önerirsiniz acaba bende evde kendim böyle bal köpüğü boyamak istiyorum kahve saçım . en azından denicem :) kestirmeyide düşünüyorum ama önce bi boyama yapayım diyorum yani yıpranma olayını sorun yapmadım aslında sadece bal köpüğü rengini en iyi nasıl yapabilirim
beyzzsenturkk_ arasdenizim ben 8-77 7-88 karıştırdım siz isterseniz 7-77 ile boyarsınız olmadı kızıl aşk alevi karıştırırsınız 1-2 nohut tanesi kadar daha geç akar daha koyu durur