-Rukis06- Bebeğim iki aylık olduğunda regl oldum sezaryen ile doğum yaptım ikinci adetim iki gün gecikti sezaryen sonrası adet düzensiz mi oluyor ? Ne zaman sonra düzene giriyor regl ?
Almilam -Rukis06- doğum şeklinden ziyade emzirmeyle alakalı galiba. Bende de düzensizlik oldu. Doktora gittiğimde emzirmek düzensizlik yapar dedi
Elif112 -Rukis06- 7 aylıkken regl olmaya başladım, 3 4 ay düzensizlik yaşadım, sonra yavaş yavaş düzene girdi, siz yinede korunun tedbiri elden bırakmayın
Sum87 Ben 40 başında olmuştum ama doktorum 1 seneye kadar normal dedi tabi buna güvenme önlemini al dedi
Denizinannesiii Bende 13 ay olmadım doktora gittim artık ilaç verdi öyle oldum düzensizlik de normaldir bence
-Rukis06- Elif112 işte ben de ikinci regl olacağım acaba korunamadım korkusu yaşıyorum şu an kafam allak bullak oldu eşim korunuyo ben de ilk fırsatta spiral taktırmak istiyorum
Elif112 -Rukis06- taktırın ben taktırdım memnunum iki kez prezervatif kazası yaşamıştık su an kafam rahat, birkaç ay kabusu yaşadım strese giriyor insan gecikmede olunca, ilk zamanlar normal düzensizlik