beyzanur73 Kızlar benim 1 aylık bebeğim var anne sütünün haricinde mama veriyordum dün sabah 11 den sonra vermedim dün iyiydi ama bugün hiç uyumadı neredeyse ve sürekli emmek istiyor bir anda kesmek yanlış mı acaba mama bırakanlar nasıl bıraktınız?
elifilyas2208 beyzanur73 sutunuzun yeterli olduğuna eminseniz bırakabilirsiniz. Ama sürekli emmek istiyorsa eğer doymuyor olabilir mi?
elifilyas2208 beyzanur73 emer canm anne kokusunu almak için olsa yine emer benmde oyledi artık bı emme bi mama verdim uyumaya başladı.hatta hiç unutmuyorum yorgunluktan uyuya kalmıştım ki Allah’tan annem yanımdaydı o aldı yanımdan ustune felan yatabilirdim yani çünkü hiç uyumamistim. Ben sütünün yetersiz olduğunu sagarak öğrendim. Sağ bakalım çok çıkarsa senn konun için emiyo az çıkarsa doymuyo.
pimiriya beyzanur73 çişli bez sayısından doyup doymadığını anlayabilirsiniz ben de bunu çok denedim çişli bezden anldım doymadığını mamaya devam ediyorum bırakmayı bende istiyorum
beyzanur73 elifilyas2208 emzirdikten sonra sagmayi deneyeyim ama bırakınca ağlıyor uyanıyor anlamadım vallahi
beyzanur73 pimiriya dün iyiydi aslında cisli bez sayısı dün 11 den sonra vermemiştim ama bugün 3 bucuga kadar dayanabildim 60 ml verdim ondan sonra daha vermedim onu içince uyudu kendine geldi biraz
elifilyas2208 beyzanur73 yinede bı mama dene canm doymuyor olabilir gerçekten en azından rahat uyusun sende sütünü rahat sağım yaparsın
beyzanur73 elifilyas2208 öyle yaptım canım büyük ihtimal yetmiyor ya da doyurmadı bilmiyorum çocuk mamayı içince kendine geldi resmen. Teşekkür ederim ❤️