kurabiyevarsimitvar yarensare44 biz 5-6 aydır bebivita kullanıyoruz hipp’in mamasıymış o da hipp de olabilir yani gaz, kabızlık, pişik vs hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür.
asenaerva yarensare44 SMA comformil kullanıyorum çok memnunum kolik kızım için bir sürü mama değiştirdik en sonunda bulduk şükür öneririm içeriği olsun yapısı olsun çok iyi pütürlük yapmıyor doyurucu mama
prensesannesii2 yarensare44 vallq ben kullandım hala kullaniyorum tavsiye ediyorum kabızlık kusma hiç birsey yapmadi
asenaerva Bebelac mama İsrail ürünü diyorlar %15 diye birde diğerlerine göre içeriği çok düşük maalesef kolik olan kızım için kullanmayı denedik sürekli dışarı atıyordu birde kabızlık yaptı
Cerenncee Çok fena kabızlık yaptı hippe geri döndüm keçi kakası gibi parça parça kaka yaptı çocuğum ya
yarensare44 Cerenncee bende şu an hipp kullanıyorum kabızlığı oluyo arada acaba değiştirsem mi diye düşündüm fikir almak istedim.
yarensare44 kurabiyevarsimitvar bende hipp kullanıyorum şu an ama kızım çok kusuyo sizde var mı bu sorun
ikibaloglanannesi 20 ay sarı kutulu Bebelac kullandık gaz falan yapmadı oğlumda. Kilo alımı da iyiydi.
leyoz yarensare44 hipp kullanıyormussunuz acaba doyuruyo mı sizin bebişi benim bebek devamlı içmek istiyor anlamadım ama gazını rahat cıkarıyor diye değistiremiyorum da
kurabiyevarsimitvar ZeydsMom dört gözle beklediğim gün… Nasıl azaltıyorsun peki ek gıdaya geçiş zor oldu mu
suheyla92 yarensare44 yapmiyor kabız da yapmiyor tadini da seviyor cok memnunum aylardır bebelac gold kullaniyoruz
beequeen suheyla92 kilo alımında sıkıntı yok değil mi? Ben de bebelac kullanacağım aptamilin bitmesini bekliyorum. Doktor kusması olduğu için önerdi bebelacı.
ZeydsMom kurabiyevarsimitvar kendisi azaltiyor. Hatta baya ben zorluyorum mama icin. Bazen keyfine duser ister ama cogu zaman elinde biseyler yemeyi seviyo doke saca burdan oraya ordan buraya yuruyerek 🤣