Merhaba anneler 13 gün ikizlere doğum yaptım ikiside kız kiloları 2500 ile 2700 doğdular herşey normal o gün sağlık ocağına gitti biri 3.280 diğeri 3.380 kg olmuştu ama 2. Bebek biraz daha böyle zayıf ve narin sürekli uyuyor hiç uyanmıyor geceleri 4 saate bir emiyor acıkıyor böyle ellerini yalıyor kucağıma alıyorum 1 dk emiyor ve geri uyuyor kolay kolayda uyanmıyor bu gece mesela saat 2 de emdi oda 2 yemek kaşığı bile yok birde 5 de emdi oda çok çok az geçekten çok canım sıkılıyor bu çocuk neden hep uyuyor doğdu günden beri açlığına bile uyanmıyor karnımdada öyleydi hep uyurdu sarılık vardı ama aşırı değil çok çok az şimdi yok dencek kadar az kaygı ediyorum besinsiz kalır aç kalır düşük kiloya düşer diye ne yapabilirim böyle bir şey yaşayan var mı bu bebek neden hep uyuyor bugün aslında sinirlendim emsin diye komik gelecek ama 10 günlük bebeğe sinirlenilir mi diye çok sinirlendim ağladım bağırdım çağırdım kendi kendime sonra pişman oldum allah korusun bişi olsa allahın gücüne gider böyle birde vicdsn ysptım