asemada İçeriği en temiz en güzel demir damlası hangisi ve kilo başı kaç damla şeklinde kullanıyorsunuz?
letubra asemada demir damlasına de zaman başlınıyor? Bide öyle istediğiöiz damlayı kullanabiliyormuyuz? 4 aylık bebeğim kontrole gitmedim henüz doktor bu ay verecekmi bilmiyorum
asemada 333bd dişlerde boyama vs yaptı mı sizde? Bir ara burda konuşulmuştu sidefer yada ocean için en iyisi denilmişti şimdi hatırlatamıyorum
asemada letubra benim bebeğim alerjik olduğu için doktor ek gıda ile aynı anda başlamak istemedi. belirtileni rahat göreyim diye sonra araya hastalık vs girdi şimdi 7 aylık hala başlamadım. Yarın başlayacağım doktora danışıp
svncgldgn asemada evet bize doktor öyle dedi farketmez dedi ama bazı doktorlar farklı miktar söyleyebiliyor
m-ergin1 Bana doktorum ocean microfer kullanmamı önerdi 7.100 gr Dı bebeğim 7 damla önerdi sağlık ocağındaki bebeğimi biraz rahatsız ediyordu dışkılamada koku dilde renk vermesi vs gibi
tontonanne asemada hayir en başından beri kilo başı 2 damla kullanıyoruz Her demir damlasının mg sinde ki demir oranı farklıdır
asemada tontonanne diğer cevap atanlarda ocean kullanmış ama onlar 1 damla dediler. O yüzden merak ettim
Dneglr Merhaba bizde alerjik bebeğiz ocdan microfer kullandım ama dudak kenarı kızarıyordu sonra geciyordu kızarıklık bende farkedınce kestım 5.5 aylıgız gastroloji doktorumuza gidince soracagım tekrar
asemada Dneglr hangi besinlere alerjiniz var ? Bazen çeşitli katlı maddelerine bile olabiliyor ama bilmiyoruz tabi Çocuklar rahatsız oluyor Benim kızım aşılardan bile rahatsız oluyor