karelb sakın mamaya başlama. Ben ne kafaysa yetmiyor diye mama verdim 30 ml başladığım mama 120 lere çktı. Yok yerden sütümü azalttım. Kalitesiz süt yok. Her kadının sütü farklıdır. Sağımla bişey çıkmamasına bakma bebeğin kat kat fazlasını içiyor emin ol. Ben şimdi sağsam 30 anca çıkar ama bebeğim doyup memeyi bırakıyor ağzından süt akıyor. He sütünü yağlandırabilirsin ben 2 haftadır sürekli kaşık kaşık tahin yutuyorum. Geeçen ay mama vermeme rağmen 500 gr almıştı şimdi 17 günde 550gr almış. Tahini herkes işe yarıyor diyor. Eğer gerçekten azaldığını düşünüyorsan her gece aynı saatte power pump yap. Biraz uzun sürüyor ama çok etkili. Ben o mama verip azalttığım vakitte power pump yaptım 4.günde sütüm tazyiklendi mamayı komple bıraktık. Senin sütün bebeğine yetmek zorunda. Vücudun bu sütü üretmeye proglamlı. Nasılki 9ayda 0dan bir bebek yaptı iki lokma sütü de üretir bi zahmet. MEMİTOLARA GÜVENİN HANIMLAAR. Benim memitolar dümdüzdü şuan anca75 oldu. Fışkırıyore sütüm ama yetmiyor galibaya ya dediğim vakitlerde hep azaldı gerçekten