3kedili2bebekli betuldenz ameliyat sürecinde emzirmediginiz için azaldı, sagarak arttırabilirsiniz 3 saatte bir 15 er dakika her 2 göğsü de sağım yapın 1 haftaya toparlar emzirme sonrası yapın sağımı da mümkünse
Minel-inannesi betuldenz vucut nekahat doneminde, önce bağışıklığı toparlayip 2.olarak süt uretmeye enerji harcar bunyeniz. Power pump yontemi deneyebilirsiniz, biraz meşakkatli bi yontem ama sut emdikce cogalan bisidir. Bebeginiz emdikce cogalcaktir. Gecmis olsun
letubra Minel-inannesi power pump çok zahmetli ama kuruyan memeyi fışkırtıyor denedim gördüm. Damla bile gelmiyordu 4. Günde sütüm tazyikli aktı. @betuldenz ben gripliyken hep sütün azalır dedikleri gibi vücut yorgun azalması normal bol bol dinlenin sağım yapın
Minel-inannesi letubra evet emzirme danismanlarinin yöntemi sifa olur insallah anneye😊 bol dinlenme, beslenmesine dikkat, uyku, sagim surekli emzirmeyle tez vakitte toparlar inşallah ☺️
Minel-inannesi betuldenz ben tahin, dereotlu bulgur pilavı, kuru börülce, çiğköfte yedigim günler aşırı dolu süt olurdum. Suyu bol icerdim. Emzirme bitirme doneminde bu saydiklarimi uzunca bi sure yememistim kademei azalttigim icin😊