FatmaSare Merhaba güzel anneler bebeğim daha Bi kaç gün öncesine kadar çok sık emerken şimdi emmemek için direniyor 3 saatten önce emmek istemiyor ve 15 dk dan sonra emmiyor bu aylarda kaç saat aralarla ve kaç dk emzirilmeli yardımcı olur musunuz
Ikra_nurunannesi FatmaSare 3 saatte 1 emzırmelısın doktorumuz demişti bize o dönemlerde bizde aynı sorunları yaşadık meğer yavrumun Bagrsakları gaz dolmuş ondan öyle olmuş gaz vardr muhtemel beslenmesini geç saatte düşürmelisin 👍
EymeninAnnesi0212 Benim bebeğimde iki aylık ne zaman isterse ozaman emiyor ben özel uğraşmıyorum gelişimidegayet iyi
EymeninAnnesi0212 FatmaSare yok yavrum onlar aç kalmaz şster aç bebek huzursuz olur bazen gece 4 saat uyuyor gündüzleri ikişer saate canı isterse bir saate emiyor ama maks 4 saat duruyor
FatmaSare EymeninAnnesi0212 mesela bebeğim en son 5 de emdi Bi de 8. 20 gibi ağladı ama 10 dk emdi Bi kaç gün öncesine kadar 17-18 dk emerdi şimdi 10 dk ile doyuyor mudur memeyi istemiyor 10 dk sonrs bende zorluyorum ağlıyor 😥