Umut-gizem-hakan Bebeğim sarılık oldu bir gece ışın tedavisi yapıldı biraz düştü ama hala devam ediyor sarılığı. Sürekli jyku hali var emzirmeye çalışıyorum çok keyifsiz emmek istemiyor. Böyle bişey geçiren varmı
Berenemre Umut-gizem-hakan bizdede aynı sorun var canım doktor mama takvıyesı dedı sen kullanıyomusun mama
1prensesannesi Umut-gizem-hakan benim kızda öyle canım 28 günlüğüz hala sarılık var emzir sürekli emmiyosa sütünü sağ biberon veya şırıngayla ver
Dilara55 Umut-gizem-hakan sürekli emzir canım sürekli emzir bir de mama ver emzirmeyi 2 saatte bir değil de boş da kaldıkça emzir
[silindi] Umut-gizem-hakan bizim uzayan sarılığımız vardı 2,5 aylık olduk yeni geçti. Sadece emzirdim
Umut-gizem-hakan 1prensesannesi 1prensesannesi bizde 8günlüğüz.emmedği zmn sağıp dediğiniz gibi yapıyorum bişekilde besliyorum ama halsiz hali çok üzülüyorum ne zmn geçer böyle
1prensesannesi Umut-gizem-hakan sariliktan öyle canım sürekli uyku hali olur normal ama mama ver bence ben doğduğu gün başladım mamaya sarılık zaten açlıktan oluyor en gec 2saat arayla emzir hatta saat başı emzir yada sütünü ver
1prensesannesi Bu arada kaç günlük bebeğiniz mama takviyesi bende yaptım mecbur ilk günler sütüm olmayınca sonra sütüm artınca mama yi kestim.
TugcEylul Günlük 1 çay kaşığı su verebilirsiniz. Ben doğduğundan itibaren veriyorum ve hiç sarılık olmadı çok şükür. Ve tabi bolca emzirmek.
dugmeninAnnesi Eskiler sekerli su verirlermis 1 2 damla Oneren doktorlar var onermeyenlerde tip dunyasi 2 ye ayrilmis durum da bu konuda Tek care bol bol yedirmek baska cozumu yok
1prensesannesi Doktorumun dediği sariligin en yüksek olduğu zaman 5.ve 6. Günü 10.gunden sonra sarılık düşmeye başlar. Ve kimi bebeklerde 2 3 ay kadar sürebilir 1 aylık olacağız hala tam düşmüş değil ama yükselmez de sadece yavaş düşüyor
Premses 1prensesannesi benim kızımın gözlerinin beyazında Hafif sarılık var ondan mı acaba canım hala geçmedi 40 günlüğüz
Premses [silindi] canım gözünde sarılık var hafif bizim kızın 40 günlüğüz acaba geçer mi ?? Seninkinin geçti mi
Miranur Umut-gizem-hakan benimkide öyleydi sürekli uyuyordu o yüzden gözüne günde üç defa kendi sütümü damlattım sürekli emzirdim geçti öok şükür
1prensesannesi Premses benimkindede var canım bazı sariliklar yavaş düşüyor 3 ayı buluyor ondandir. Doktorum yükselmez bir daha ama geç düşer dedi
Miranur 1prensesannesi Büyüklerim söyledi uyguladım bi süre geçti artıj ondanmı geçti kendiliğindenmi bilmiyorum
Premses 1prensesannesi anladım canım ben doktora gittim de geçen sormayı unuttum gözünü..korktum da hep mi böyle kalcak yoksa diye 😔 içimi rahatlattın çok sağol