Bizimde bi ara uyku düzenimiz sasmisti yazacağım gibi yaptım duzene girdi dahs iyi sukur.
Sabah uyandi diyelim uyandıktan 2,5 3 saat sonra tekrar uyut. Toplamda 1,5 saat 1,5 saat 3 saat uyumuş olmalı gündüz uykusunu. Yani ilk uykusundan 1,5 2. Uykusundan 1,5 3. Uykusu gece uykusu olmalı.
Saat aralıkları cok fazla sizin onun huysuzlugu da olabilir.
Bebekler gündüz yeteri kadar uyuyamadığında yada çok uyudugunda gece uykuları kötüleşirmis.
Benim bebegim mesela 7 8 de kalkiyor
8 i baz alirsak 10 bucukda tekrar uyutuyorum zaten mizmiz ediyo başlıyor uykusu anlaşılıyor.
12 de uyanmış oluyor. Tabi arada uyanıyor uykusunu bölmeden ayağıma alıp yada işte siz nasi uyutuyosaniz hemen geri uyutuyorum uykusu çatlamadan. Böylelikle toplamda 1,5 saat uyumuş oluyor. 2.uykusunu da 15.00 16.00 gibi yapıyor yine aynı şekilde 1,5 saat uyuyor.
Saat 16.30 17.00 da uyanıyor.
9 da işe gece uykusu için uyutmaya götürüyorm uyuyana dalana kadar 21 30 22.00 oluyor. Bazen hemen dalıyor.
Ben mesela sabah uyandıktan 1 1 buçuk saat sonra geri uyuturdum uykusu geldi diye burda post açtım bana yazdı biri 2 3 saatten önce uyutma sahiden öyle yaptım düzene girdi baya