maygirl aaleyna doktrlar 9.aya kadar diyor 9.ay bitiminde halen ayni ise kontrole goturun.ew yogurdu,balik,corbalarına kiyma, haslanmis et,yumurta,ve vutun yemeklerni iliklu kemik suyu ile yapin bu gidalar agirlik werirseniz kemikleri guclenir.
UrbanMom aaleyna benimkide pek oturamazdı bir anda hem oturdu hem döndü hem emekledi. 9 ayı bulmuştu. 13 aylıkken de yürüdü şimdi de yerinde durmuyor. Eger şüpheniz varsa 9 ay rutin kontrole gidecekseniz doktorunuza sorun isterseniz
papatya122 aaleyna yastıkları koy etrafına sürekli ben 6 buçuk aylıkken oturtturmaya başladım 7 aylıkta tam oturmaya başladı 7 buçuk aylık oldu bugün emeklemeye başladı şok oldum sürünerek baya gidiyor dün bişey yoktu bugün başladı her bebeğin gelişimi farklı oluyormuş zamanla olacak birşey aklına çok takıldıysa Bi doktora danış için rahat eder en azından
muno112 Kafasini tutabiliyor mu peki. Siralayabiliyor mu adimliyor mu ve hiç mi oturamıyor bikac saniye dahi olsa? 10 aylık kontrolüne kadar oturamazsa sorun ay sonunu bekleyin bakalım
aaleyna muno112 kafasını tutmasında problem yok ama sadece kucağımızda destekli oturuyo mama sandalyesinde bile sağa sola devriliyo
muno112 aaleyna önüne ilgisini çekebileceği oyuncakları koyun sürekli renkli sesli vs heves edip durur belki
aaleyna muno112 Sürekli yapıyoruz ilgisini çeken oyuncağı alıp yere seriliyo acaba tembel olabilir mi benim oğlum 😂
muno112 aaleyna olabilir tabiki. 9. Aya girerken kan tahlillerinizi yaptırdınız mi? Demir ve ciddi b12 eksikliği motor gelişimlerine geriliğe sebep olabiliyormuş ama 10. Ayda oturmazsa mutlaka bir uzmana gösterin
UrbanMom aaleyna bir sağlık sorunu yoksa kendi canı istemeyip oturmuyordur kendisi zamanı belirler bir anda oturur merak etmeyin
aaleyna asell13 Yeni doğduğu zaman kalça çıkıklığı vardı sonra ki kontrolde doktor oturduğunu söylemişti bu sebepten endişeleniyorum
asell13 aaleyna her çocuğun gelişimi çok farklı benim oğlumda 9 aylık emekledi desteksiz oturdu 19 aylıkken yürüdü zorla yürttük yani herşeyi geç geç oldu bi problem olmadı şükür