fgumut Bir kaç gündür kanama neredeyse bitmişti 35. Gün gibi tekrar adet kanaması gibi yoğun kanama başladı yarın kırkım çıkıyor böyle bir durum yaşayan var mı
Winghshell fgumut Ben yaşadım canım aynısını yoğundi kanamam ama sonra geçti lohusa içinde regli görmek bu durum galiba
minikannsi fgumut 20. Güne kadar kanamam vardı sonra kesildi 40im olmadan tekrar başladı doktora dedim adet görmeye başlamassn sağ yumrtalgn aktif demişti sonra her ay olmaya başladım
iremmy Merhaba 1. Dogumumda 40 ım ciktiktan sonra bile yogun kanamalarim olmustu bir durup bir geliyordu sonra bir anda kendiliginden kesildi eger ultrasonunuz temizse bi sorun olmaz diye dusunuyorum
fgumut iremmy 7. Gün kontrolümde ultrasonum temizdi kırkım çıkınca da gidicem kontrole ama anca perşembe gidebilirim kaygılandım kanama birden artınca
nsaeks iremmy bende 34. Günümde kontrolüme gittim ultrasondan baktı bir şey demedi 46. Gündeyim hala devam ediyor normal mi ?
ikraraf Bende canım bugün 40. Çıktı kaç gündür kesilmişti dünden beri kahverengi leke leke geliyor anlamadım nedenini bende