tombikinannesi Kızlar misafirim gelicek çocuğu biraz hastaymış benimde bebeğim var 17 aylık 5. Gününde bulaşırmı bilmiyorum diyo 🙄 reddetmem gerekiyor biliyorum ama siz ne düşünüyorsunuz
lceLady tombikinannesi Sık sık evi havalandırın Cocukla fazla temas etmemesini saglayin Cocugunuzun eline sürekli kolonya sıkın derim Onunn harici bagisikligi saglamsa hiic korkmayin bisicikk olmazz Allah’ın izni ile
hunilimomy tombikinannesi hasta olan kimseyi eve almayın darılacaksa da darilsin siz hasta halde gidecek olsanız kabul eder mi acaba
maygirl tombikinannesi bn reddiyorum.biyere gdcek olsam inanirmsniz soruyorum nezle grip warmi ewde die.yani yapacak bsey yok bile bile bebegimi hasta edemem .yazik gunah bi hasta olunca neler cekiyorlar. bzde ayni sekilde.kabul etmeyin
tombikinannesi lceLady çok şükür sağlam evi havalandırmk benmde aklıma geldi yapıcam ay üffff valla inşallah bişey olmaz arkadaşım hasta gibi değil hafif öksürüyor diyo ama
lceLady tombikinannesi Sarımsak kürü veriyor musunuz cocugunuza Ben veriyorum çok şükür hastalik viz geliyor tirs gidiyor Düzenli kullanim cok etki ediyor