babybaby2406 Kızlar sleepy denedim taşırma yaptı, molfix kullandım 2 numaradan 4 numaraya kadar 4 numarası alerji yaptı bebem natural kullanmayı düşünüyorum kullanan varsa nasıl?
aysegultkn01 babybaby2406 molfix hem pişik yaptı hemde kakayı çok taşırıyordu bizde daha önce baby turco kullanmıştım şimdi goon bebek bezine geçtim çok memnunum bebem natural de molfix gibi diye biliyorum karşılaştırılan bi videoda gördüm yani denemeden bilemezsiniz tabi memnun olanlarda çok molfixden de çok memnun olan var ama her bebeğe her bez olmuyor
Aysenrgrkmm babybaby2406 bebem natural en ufacık ıslaklıkta aşırı şişiyor ve çok koku yapıyor tavsiye etmem
aaslanbeyy Yeni çıkan molfix beyaz paketini denediniz mi o pişik yapmıyor genelde bebeklere İndirimli olarak şok markete gelecek
Aklimideliricem Ben kullanıyorum bi çok markayı denedim benim için en iyisi bebem natural onu bulamazsam molfixim beyaz paketli olanı😂
babybaby2406 Aklimideliricem molfixte çok iyiydi ama hep bez değen bölgelerinde kızarıklık var çok kötü o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum bende