QueenMommm Bugün oldum ameliyat çok şükür güzel geçti biraz ağrı var ama dayanılamayacak gibi değil sorularınız varsa cevaplayabilirim ❤️
Elfgrn QueenMommm Hadi hayırlı olsun umarım sürecin çok güzel geçer. Sorularım var birazcık 🫠 Kaç kilo ile oldun ameliyatı, Hangi hastanede Fiyatı ne kadar Ne kadar sürede karar verilip ameliyata aldı doktor,
QueenMommm Elfgrn çok teşekkür ederim öncelikle 🥰 97 kilo ile oldum Silivri Anadolu hastanesi fiyat 30 bin sigortadız 35 indirim yaptılar 30 oldu sigortalı 18 bin benim vki düşük olduğu için sigorta karşılamadı doktora görüşmeye gelmeden yazıştık asistanı sanırım konuştuk anlattı ameliyat günü aldım doktoru henüz hiç görmedim 🙈 😂 taburcu olduğum gün gelecekmiş vizite
lAmMelodi QueenMommm Anladım.Etkisi hemen oluyormu peki bir kere görmüştüm TV de aynı şeymi bilmiyorum midenin bir bölümü alınıyordu.
ZeydsMom Cok gecmis olsun hayirli olsun. Ama bisey dikkatimi cekti vucut kutle 40 dan az olmamali diye biliyordum ben bu ameliyat icin. Benim arkadasimi bu yuzden yapmadilar. Acaba turkiyedemi sartlar baska yoksa degistimi artik. Ona haber veririm sevinir ya 😄
ZeydsMom QueenMommm haa yok ozelde baktirmisti turkiyede degil ama . Bu ameliyat icin oraya bile gelir o derece. Ben soyliyeyim en iyisi. tesekkur ederim canim
QueenMommm lAmMelodi evet %80 alınıyor henüz yemek yemedim 3 gün sıvı diyet bugün sadece 1 bardak su içtim akşama kadar yarım tavuk suyu hoşaf verecekler bakalım