bfaydmr Dün gece 11den beridir yenidoğanım doğru düzgün emmiyor. Kusuyor. Uyuyamıyor ayaklarını topluyor. Acaba sancısı mı var yoksa reflüsü mü? Memeyi reddediyor. Emziğini verirken öğürüyor. Bilgisi olan yardım edebilir mi? Hastahaneye götüreceğim artık.
ahlasmomm_ bfaydmr ayaklarını topluyorsa gazı vardır masaj yapabilirsiniz emmesi için de ben sağıp şırınga ile emzirimeye çalışırken ağzına süt sıkıyordum öyle emmeye alıştı emmek istemiyordu
ahlasmomm_ bfaydmr relactaz 3 saate bir 8 damla sabsımplex 8 saatte bir 12 damla gibiydi sanırım net hatırlayamadım Bağırsak düzenleyici de kullandım biogai akşam üstü gibi veriyordum 5 damlaydı galiba o da eczaneye sorarsanız daha iyi olur
canimoglum55 Endise etmeyin benim de bebegim oyleydi ki halen emzik.alirken ogurur 2 aylik olduk ve benim bebegim de aynı şekilde çok gazlı Bi bebek ayaklarını toplarsa gazı vardır emzik hemen vermeyin yavaş yavaş alıştırın ogururse o öksürük De yapıyor birden vermeyin gazı olursa bebek emmek istemez az yada çok aldığını da çıkarır endişe etmeyin hastaneler şuan mikrop yuvası salgın var her yerde biraz bekleyin bence
kmomm Her emzirmeden sonra üst gazı çıkarın. Karnına masaj yapın youtubeda videolar var. Gazı olunca emmiyor ve kusuyorlar. Benim bebeğim 80 günlük hâlâ kusuyor. Fışkırır tarzda kusmuyorsa ve gelişimi iyiyse yani kilo alıyorsa hiçbir tedavisi yok geçmesini bekleyeceksiniz. Bir de her iki memeyi veriyorsanız o arada da gaz çıkarın üst gaz. Eğer memede kızarıp ıkınıyorsa mide gazı vardır