sleepnessnami sleepnessnami ya da benimle oluklu ajda takan varsa paylaşabilir mi? Bir de 15 gr iyi olur mu yamulma yapar mı?
tamamdanolmuss sleepnessnami kuzenimde 15 grlık görmüştüm gayet ağır ve tok duruyor bence yamulma yapmaz
Eda6714 sleepnessnami bileğinize göre tak almanız lazım yani ajdalar bile zor girmeli ben bol almışım bilmediğim için yamuldular
minervadefne sleepnessnami aynı modelden var 10 gram günlük takıyorum 2 ay olacak yamulma vs olmadı ama benim bileğim ince yani geniş değiller belki ondan olabilir ☺️
betul97_ sleepnessnami Bende hem 10 gram hem 15 gramlık var en iyisi 15 gramlık çünkü 10 gramlıklar ince oluyor takarken de yamulma oluyor. 15 gramlıklar hem ağır hemde yamulma olmuyor alacaksanız 15 gramlık daha iyi. Kuyumcudan da isterseniz farkını görürsünüz 😊😊
sleepnessnami betul97_ teşekkür ederim cevabınız için 15 gr olarak aldım evet farkı vardı daha iyi durdu sağ olun
Bcglcn sleepnessnami evet bu oluklu ajda oluyor sanırım bende de var aynısı 4ledim şimdilik 🫣☺️ ben hiç çıkarmıyorum yatarken vs yamulma olmadı 10gr benimkiler
sleepnessnami Bcglcn hayırlı olsun güle güle takın. Ben de bugün sorduktan sonra gittim aldım 15gr olarak 2 tane aldım yamulma vs olur diye kuyumcu olmaz isterseniz 10 gramdan 3 tane vereyim dedi ama bilemedim 2 tane aldım belki ilerde 3lerim