kızlar kızın 15 aylık ve babasına aşırı düşkün yani beni sevmiyor herhalde sürekli baba baba baba anne demeyi 1.2 ay önce öğrendi söyledi iki üç kere sonra bida söylemedi. babası işten gelir bi heycan bi heycan anlatamam . ben bi kere bi işim vardı dışarı çıktım anneme bıraktım 2.3 saatliğine eve geldim babasına heyecanlandığı gibi heycanlanmıyor. geçen eşimle baş başa yemeğe gittik bi ağlar gibi oldu sonra sustu hemen eşimin kucağına atladı ben mesela eşime sarılıyorum hemen geliyor elimi falan çekiyor sarılmayım diye. ay bu çocuk babasını sevdiği kadar sevmiyor beni bence yani tahminim. babasını oyun arkadaşı benide hizmetçi olarak görüyo🥲 babasıyla sürekli oynar ben sürekli yemek iş arada oynuyorum tabi bazende oynayamıyorum çok üzülüyorum acaba vakit mi ayıramıyorum yetemiyormuyum . birlikte iş yaparız gelir peşimde gezer kovalamaca oynarız bazrn saklanbaç falan ama en çok babasıyla çok gülüyor .ve şöyle bi şey keşfettim acıktığında babasını değil beni istiyor mama diyerek anne sütü almıyor maalesef mamayla besleniyoruz 3 aylıktan beri .paronayamı yapıyorum acaba bilmiyorum akşamlarıda babasının gelmesini bekliyor galija asla uyumuyorr 22.30da geliyor eşim 11.30da falan uyuyor 7.8 saat ayakta kalıyor😣böyle durum yaşayan varmı acaba geçer mi.