Lidyamprensesim Kizlar 3 aylik bebegim var surekli kucagimda butun gun gezdiriyorum yere koydugum zaman agliyor emzikte almiyor napabilirim kollarim koptu butun gun tasimaktan dogdugundan beri boyle
sabirsizbebek15 Lidyamprensesim kucaktan yatağa yumuşak geçis yapın. Uyjuya dalıyor gibi olunca kucağından indirmeden beraber yanına yat. Ağlayabilir sonuçta korkusunu endişesini bu şekilde ifade edecek. Sakinleştirip biraz öyle kaldıktan sonra kollarını çek yanında yatmaya devam et. Ağlarsa sakinleştirip yine devam et
jeune_maman Elvn94 8 aylık oğlum hep kucak istiyordu araba aldık bir kaç gündür evin içinde ona koyp gezdiriyoruz çok mutlu ordayken kucak istemiyor en azından yorucu da olmuyor imkanınız varsa alabilirsiniz
Tugramm Lidyamprensesim ahh bende ne cektim ondan yavas yavas yere battaniye serip oraya yatirarak ilgisini dagitarak unutturdum suan normale donduk
Mom091 Lidyamprensesim 6. Aya kadar yani emekleyene kadar hep taşıdım kucağımda. Bir yaşına girmek üzere. Şimdi kucağımda durmuyor. Günde birkaç kez keşke küçücük olsan da yine sımsıkı sarılsam saatlerce diyorum. Merak etmeyin alışıyor zamanla. Şikayet de etmeyin çünkü özleyeceksiniz. Tadını çıkarmaya çalışın😊
MarlaSinger Lidyamprensesim aynı benim bebeğim. Oğlumda 4 ay 15 günlük hep kucak istiyor. Oyun halısına koyup oyuncaklardan ses çıkarıyorum onlara odaklanıp beni unutuyor bir süreliğine :)
pollyophelia Sling ya da kanguru tavsiye ederim güvenli bağlanma açısından da çok faydalı bebeğiniz size yakın olmak istiyor
Bebegimcanim Ben yatırdıktan sonra bir müddet başında şebeklik yapıyorum ce ee falan oynuyorum işimi yaparken benim yapçağım hareketleri izlerken bende hem işimi yapıp hem ona laf anlatıyorum😂
Kubraeylul19 Lidyamprensesim ayyy yalnız degilim acaba tek benim kızım mı böyle diyordum 5aylıgız bir an önce emeklemeye falan başlasın diye dua ediyorum çok yoruldum 🥺
Esraraz Lidyamprensesim ben çözümü ana kucagında buldum ana kucagına koyup yanına oturup oynuyorum yada baska odalarda işim varsa ana kucagıyla yanımda götürüyorum yemek yapıcaksam yanımda mutfakta ana kucagında oturur ev tipi ana kucagı diye geçiyor sürekli onda olmaktan belirli bir zaman sonra kucagı bıraktı belki sizede bir çare olur.
Alyaerva Lidyamprensesim bendede aynı dert var sanki sırtında diken var yatırdığım an çığlığı basıyo bakıyım yorumlarda insallah faydalı hiseu vardır :)
Mineoksuzz 17 aylık kızım 2 Aydıner falan bıraktı 🤷🏻♀️ Şimdi de emerken uyuyor gezmek istemiyor belimin ağrısı mahvetti zaten beni