surprizbebe Kez mastit oluyorum. Birincide bebeğim zaten prematüre ben de emiyo diye sağmadım iki haftalıktı mastit oldum. Tamam hakettim diyelim. Dün hastane işleri vardı sonrasında avm alışveriş derken akşamı ettik. Bu arada 5 kez falan emzirdim yani kızım istedikçe. Eve bir geldim sağ memem taş gibi. Yani gün içinde hiç bir sinyal vermedi ağrı sızı ya da çok doluluk falan olmadı nasıl böyle oldu anlamadım. Koltuk altıma doğru meme üstünde çok büyük bi alan. Yumuşatamıyorum nolur öneri bişey söyleyin😭😭
defnemiraybebek surprizbebe süt kanalı tıkanmıştır benim de öyle oldu aşrı yoktu ama taş gibiydi doktor bol bol su iç ve dışa girince hafif masaj yap demişti bir kaç güne de geçti
surprizbebe Sağıyorum,emziriyorum,zeytinyağı ile ovuyorum sıcak soğuk kompres yapıyorum. Lahana aldım birazdan sarıcam. Başka önerisi olan varsa yazsın lütfen
surprizbebe defnemiraybebek ay inşallah öyle olur ya. Benim bir önce ki ceviz kadar falandı enjektörle çekti iltihabı doktor. Çok acılıydı😢 antibiyotik de kullandım 2-3 haftada şişlik ancak geçti. Bu defa mandalina kadar falan yani alan da büyük. Çok korkuyorum 😭
pie Sıcak duşa giriyorsun ardından bebeğini azıcık emziriyorsun, bir sızlama hisseder hissetmez azıcık elinle sağ. Sütte ki yağ pıhtısı çıkmış olucak. Sonra tekrar bebeğini ters şekilde emzirmeye devam et. Hemen inmiş olur. Geçmiş olsun. 😊
surprizbebe bebeklianneee geliyor ama normalden az tabi tıkalı kısmı olduğu için. Yanlız şişen tıkanan kısma eşim bastıra bastıra ovdu çok canım yandı ama meme ucundan fıskiye gibi fışkırdı sütler. Makine ile öyle çıkmıyordu. Fakat doktora gittim hiç ellemeyin sadece sağımdan sonra soğuk kompres yap dedi antibiyotik ile beraber bu yöntemi uyguladım çabuk geçti