mavizebra Kızlar oğlum 2buçuk yaşında şimdiye kadar başımıza hiç gelmedi ama iki haftadır oğlumun saç derisi kepekli kabuklu şampuan değiştirmedik duşu sevmiyor acaba ben mi yıkıyamıyorum kaçtığı için bilmiyorum çözüm bilen var mı
Uraztos mavizebra bildiğim bir konu değil üstte kalsın 🤷 sıcak suyla mı yıkanıyor hangi şampuanı kullanıyorsunuz su kireçli mi bunlar da etken olabilir mi acaba. Havalar da soğudu ya oğlumun egzeması arttı mesela Bioderma şampuan iyi geliyor la roshe atoderm kullanıyoruz bir de
catgirlmoms mavizebra kesinlikle minidolin şampuan bu konuda çok iyi 3 yıkamada falan geçiyor . Soğuğa yakın ılık su ile yıkamalısınız . Sıcak su Egzama ve kepek yapıyor .
suuuuu mavizebra Ben cildiye doktoruna goturmustum minidolin şampuanı önermişti doktorum Birde bir losyon vermişti kulaklarinda kabuklanma filanda oluyordu 5 gün kullanıp 3 gün kullanmiyorsunuz tabi losyonun adını vermiyeyim ağır bir kokusu vardı losyonun doktor tavsiyesiyle kullanmak gerek. Ama şampuanda çok iyi geldi eczaneden almıştım ben. İnşallah geçer sizinkide 💐😇
mavizebra Uraztos aksine ılık su ile yıkanıyor doğduğundan beri uni baby kullanıyor ama bioderma bakayım bi bebek için özel serisi var mı
suuuuu mavizebra Cümlemizden ama her eczanede yok şampuandan ben 4 5 tane gezmiştim inşallah siz ilkinde bulursunuz 😇💐