arzu76 Bugün 9. Günümüz hala sütüm çok az 10 CC anca çıkıyor mama da veriyorum mecburen ama artık sütüm artsın mamayı bırakayım istiyorum sütü 10 gün 15 gün kadar az olup sonra çoğalan oldu mu?
annebalim_ arzu76 3 tane kuru inciri 1 su bardağı suya doğra bı yemek kaşığı da seker at istersen daha da çoğalt bu tarifi gıdıp gelıp ıkı gün ıc bana yaz somra yarın allahım ıznı ıle 30 50 çıkmaya başlayacak
pengun arzu76 merhaba üzülmen için söylemiyorum kesinlikle kendi yaşadığım bişey sütüm 2 gün olup 1 gün olmuyordu 40 günü geçtikten sonra benim sütüm düzenli gelmeye başladı bende mama kullandım uykuya çok dikkat etmen gerekiyor bence en önemlisi uyku su beslenme süt artması için sütüm az geliyor diye düşünme bol bol su iç
hilalacar2104 arzu76 vallahi her şeyi denemiş bestlak denemiş kuru üzüm kuru dut incir hurma fındık ceviz ne varsa denemis biri olarak söylüyorum. Dereotu dereotu dereotu. Sabah kahvaltısında mutlaka tüketin salata yapın üstüne koyun pilav yiyin üstüne koyun her şeye koyun inaninki gogusleriniz dolup taşacak su için tabiki günde 4 litre su içerim ekstra dereotu eklerim her yedigime sütum arttı gbi hissediyorum bı deneyin derim 🤲
annebalim_ OzlemDoganay 2 su bardağı suyu kaynayacak bı kaba al ıcıne kuru ınciri kucuk kucuk doğra bı yemek kaşığı da seker at kaynat kaynayınca ıkı dk daha kaynasın snra kapat ılık sıcağa yakınken ıc sabah akşam gun ıcınde tüket süte bırebır
Keremikomoms arzu76 sütün yiyecekle degıl de uyku ve stresle alakası var ne yazık ki benim de sütüm geç geldi sonrasında stresi bırakmaya başladım bu arada acık çay içmek bisküvi yemek çok arttırıyor sütü bilginiz olsun
ursalp Şu ve tahin helvası bol bol emzir emin ol gelecek sen emmiyorsa yoksada çeksin bide bnm hal sagmayla az sütüm geliyor sağıma takılma çocuk hemen doyuyor beslemissindir
Yorgunanne3 Latte omega süt arttırıcı takviye kullanabilirsin..birde ınstqramda ilkim büyükbastancı die bir anne war onun sayfasina bi qöz at derim
Dejajavu Bol su iç canım . Eğer sağıyorsan az gelir . Bebek emdikçe daha çok gelir . Stres etme aynısını yaşadım . Kızım 15 aylık sağ taraftan emiyor , soldan sekiz aydır emmiyor . Sağdan süt geliyor gramla ama emdikçe çoğalıyor yine .