ayse0709 Kızlar selam yemek ve ev işi yaparken arka planda neler açıp dinliyorsunuz (izliyorsunuz) Merak ettim 🙂↔️🌸
Zeynepefemm ayse0709 şu aralar muhteşem yüzyıl izliyorum iş yaparken dizi izlemeden duramayanlardanım😄🌼
metemom_ ayse0709 dikkat dağınıklığı problemim var bir şey izlersem sadece onu izlerim temizlik yaparsam sadece onu yaparım aklım ona gidiyor hiç bir şey yapamıyorum yoksa
ayse0709 Zeynepefemm Dimi arkada bi ses olması işleri hızlandırıyor gibi 🌸muhteşem yüzyıl sarıyor mu peki
Zeynepefemm ayse0709 evet daha önce de izlemiştim Meryem uzerlinin oldugu bölümler harika ama sonrası nanay 👎🏻 o gidince birakicam 😄
Bebikoluhayatim Cennet mahallesi istisnasız mutlaka izlerim :D sonra tv dizileri izlemem aslında ama her detayını izleyenlerden duyunca merak edip izlediğim olıyor yalı çapkını, kızılcık şerbeti gibi,
ayse0709 Bebikoluhayatim Tv dizileri o kadar kötü ki zaman kaybı olan zamanda bile açıp izleyesi gelmiyor insanın Tv de kullanmıyorum bu arada 🙈 benimki sadece iş yaparken bi bagımlılık ses olacak illa
ayse0709 Zeynepefemm kesitleri izledim hiç baştan sona izleme fırsatım olmadı Ama değin gibi uzerli rolün hakkını vermiş 🌸
ayse0709 metemom_ Canın sıkılmıyor mu peki İş yaparken düşüncelere dalıp gitmek bazen motivasyonunu düşürüyor insanın 🌸
Eylul301023 ayse0709 ben hep misafir varmış gibi panik haldeyim acaba yetişecek mi modunda ahahah 😂 yetismezse gece uyku uyuyamam 😂