Meslina06 Doğumdan hemen sonra spiral taktırıp tutmayan oldu mu kızlar adetli veya adetsiz tutmaz diye korkuyorum
haticerva06 Meslina06 benim doktorum hemen sonra takmadı rahmin birz kendine gelsin 6.aydan sonra takalım dedi doğum yapalı 6 ay 14 gün oldu 2 gün önce taktırdım hiç adet görmemiştim doğumdan beri spiralden sonra lekelenmem başladı ama normalmiş
-Yenianne-- Meslina06 ben 6 aylıkken gidip hemen taktırdım iyi bir Doktor’un yapması lazım hemen tuttu 1 ay sonra kontrol için çağırıp bakıyor birde ilk adet sonrası kaymış mı diye bakılıyor sonrası 1 yılda bir kontrol
crybaby Meslina06 40 çıkınca takalım demişti doktorum ama korktum 3. Ayda taktırdım 6,5 aylığız şuan hiç bir sorun yaşamadım ama lekelenme çok oluyor daha adet olmadım
Meslina06 haticerva06 evet ama o 6 ay da nasıl korunucam yani bişey olur da hamile kalırım diye tedirgin oluyorum en güvenilir spiral gibi geliyor
-Yenianne-- Ayseediz evet var kayma ihtimali oluyor arkadaşım mesela rahim ağzı dar olduğu için spiral taktıramadı
Ayseediz -Yenianne-- ya ben 2 ay oldu taktıralı sık kanama oluyor onla alakalı olabilir mi acaba 🤦🏼♀️ ufak ufak leke gibi
annekoalaa Doğumdan 2,5 ay sonra taktırdım. Üzerine 2 kere adet gördüm. Cuma günü doktora tekrar kontorle gittim herhangi bir kayma durumu olmamış bu saatten sonra kayar mı bilmiyorum ama şimdilik sıkıntımız yokmuş
-Yenianne-- Ayseediz bi gidip baktırın baktırmaktan zarar gelmez kasık ağrısı da oluyorsa siz bir baktırın