Singlemom Merhaba anneler 5 aylık oldu kızım öle dolu dolu sütüm olmadı hep mama+meme gidiyoruz.gazlı ve kabız olduğu için comformil kullanıyoruz.ama yedikten 1 saat sonra acıkıyor doyurmuyo çok bide 3 günde bitiyo yetiştiremiyorum.klasik kutuyla karıştırsam doyururması daha fazla gitmesi açısından.var mı böle kullanan çok gaz yapar diye korkuyorum
sevda49 Singlemom bnde kullaniyorum canim aynen 3 gunde bitiyor ama bizim drumuz gazi devam ettigi icin degistirmememizi ve 12 aya kadar devam etmemizi onerdi
tugbis12 Singlemom benim bebegim de 4 aylik eskisi gibi doymuyo ben hic mama vermedim sma siye bi marka varmis nasil acaba kullanan varmi helede geceleri hic doymuyo surekli kalkiyo
Gzzde Singlemom comformil in özelliği kabızlığı önlemesi siz şimdi kabız yapan mamayla yapmayanı karıştırırsanız comformilin ne kadar etkisi kalır ? bi anlamı olmaz diye düşünüyorum
sadu1990 Ben de şuracıkta bekleyeyim, benim de sütüm malesef yeterli olmadığı için mama+meme gittik hep hala da öyle, 1,5 aylık kızım var başta normal aptamil kullanıyoduk ama çok gaz yaptığı için conformil e geçtik ve rahatladık 😌
Singlemom sadu1990 300 gramlık paketleri çok güzel mama bende çok memnunum ama bebeğim büyüdü 3 gün gidiyo her yerde de satılmıyo ucuz bişeyde değil🙄
sadu1990 sadu1990 bebeğin kaç aylık canım ve bi paket ne kadar gidiyor? Migros sanal market den alabilirsin mamayı evet heryerde bulunmuyor malesef 😌
sadu1990 Singlemom bişey daha sorucam canım, bebeğinin kakası koyu yeşil oluyor mu ve kaç güne bi yapıyor?
Singlemom sevda49 bende bırakmıyı düşünmüyorum ama napcaz böle bilmiyorum.siz toptanmı alıyosunuz sizin bebeğinizde hemen acıkıyor mu
KereMini1 Bende bebegim cok agladigi ilk iki ay icinde almistim. Zor bulmustum. Neden agladigini bilmiyordum. Ac mi yoksa gaz mi diye bilmedigimden her ihtimale karsi conformil aldim. Anne sutunden baska biseyde vermek iatemedigimden vermemistim ama gecenlede bi vermeyi deniyim dedim. Suan 3.5 aylik. Mamayi sevmedi. Biberonla yutmadi diliyle itti. Kasikla verdim. Itti yutmadi. Tadina baktim yag gbi bi tadi var sevmedi sanirim. Her mama bu tatta mi?
Singlemom KereMini1 aptamilde balık yağı var o yüzden yağlı yapısı. Anne sütüne yakın olmaları için acı oluyolar
Singlemom tugbis12 doktorumuz ilk onu önermişti.benim bebeğim gazlı ve kabız olduğu için mahvoldu gazlıysa almayın bence
Singlemom Migros sanal markette hep 2 numarası oluyo🙄 akakçeden alıyorum en uygun orası 3 4 paket birden alıyorum mecbur.arada yeşil kaka yapıyo Demir içeriğinden diye biliyorum bende üşeyen bi insanım benden de geçebiliyo.kaka yapma sıklığı günde 1-3 arası canım
Singlemom HamzasMomy Gzzde doktormzda karıştırabilrsin zeytinyağı kullanarak dedi kullanıyoruz bu şekilde bi kaç gündür sıkıntı yok şimdilik
Tugceksck Singlemom eğer gazınız ve kabızlığınız geçtiyse ikisini karıştırabilirsiniz ben de bebeğime doğduğundan beri conformil kullanıyorum 2.5 aylıkken karıştırmaya başladım aptamilin danışma hattını arayıp sordum onların önerisiyle ilk zamanlar yarı yarıya yapıyordum sonra conformili azaltıp normal aptamili daha fazla koymaya başladım hala o şekilde veriyorum kızım 6.5 aylık 4 ölçek yapıyorsam 3 normal aptamil 1 conformil koyuyorum sorun yaşamadık
Singlemom Tugceksck gazımız azaldı daha tam bitmedi kızım 5 aylık 4 ölçek yapıyosam ikiye 2 yapıyorum.yavaş yavaş alışıyoruz bakalım
HamzasMomy Tugceksck bende msjla sormuştum 1e1 dedi. Siz tekrar arayıp sordunuzmu yoksa sormadan mi karıştırma basladiniz?