gayeakdag Merhaba hanımlar bebeğim 1,5 aylık gündüz çok rahat uyuyor gece uykuya direniyor Ağlıyor sebebi nedir sizce ?
nsm gayeakdag gayeakdag daha çok küçük ten teması olabilir beslenme sonrası gazını çıkartın muhakkak gazda uykudan uyandırır, bu aylarda hep anne ve baba ile temas etmek bolca size iyi gelecektir
gzdcpn gayeakdag Bizde de aynı durum 9dan beri ugrasıuoruz arabayla cıkartıyoruz uyuyo eve girip yatagına koyunca uyanıyo hala direniyo suan bu saatte bizde tam 1 bucuk aylıgız..Deli gibi aglama krizleri..
esma1012 Aynı durumdan muzdaribim ve nasıl düzelecek bilmiyorum bir ara çok iyiydi odasında vs uyuyordu kardeşi olduktan sonra düzeni bozuldu ve aşırı ağlama uyumama uyusa bile benimle uyumak istiyor yerine koyduğum gibi uyanıyor varsa tavsiyeleriniz açığım
esma1012 gayeakdag normalde çok ağlak çocuk oldu 2 yaş sendromu sanırım Allah sabır versin bize 🤦♀️🙏
gayeakdag Nurnur41 bir an sıkıntısı var sanıyorum ağlarken uyku için ağlıyor ama uyumaya direniyor eğer normalse dediğiniz gibi çok sevindim
nursnmh Nurnur41 4 aylik olduk bugün acaba ne zaman düzene girer rahat ederim tecrübenize ihtiyacim var uykuya direniyor cok huysuz
Nurnur41 gayeakdag yok yok korkmayın kolik gaz sancısı oluncada 6 aya kadar uzuyor bu süreç düzelecek inşallah geçici süreç içinizi ferah tutun
gayeakdag gzdcpn bizimki tam ağlama krizi sayılmaz ama yatağa koyunca ağlıyor üzerini çıkartıyor um seslenip gözlerine bakıyorum o zaman susuyor
denizyildizi_ nursnmh 4 ay 20 günlük, uykuya direnme gündüz kısa uykular, gece ağlayarak uyanma , meme tutmama vs vs 4. Ay cok fena geçiyor bizde de
Nurnur41 nursnmh 4-8 aylarında uyku gerilemesi oluyordu atak haftaları dişler gaz kolik derken ara ara böyle yorucu oluyor her çocukta farklı düzene giriyor ama 4. Aydan sonra artık yavaş yavaş düzelir içiniz rahat olsun