ffgg Bebeğim 3 aylık tummy time hiç sevmiyor , O yüzden çok yaptıramıyorum Dönmesi gecikir mi ? Yan Dönmesi için neler yapabilirim ? Sizin bebeğiniz ne zaman yan dönmeye başladı
buket08 ffgg ben 7 günlük itibaren tummy time başladım ama daha 8 ay başında döndü tam olarak şuan 8 ay 14 günlük
betul97_ ffgg Ben tummy time arada yapıyordum ama mesela bez değişeceğim zaman nasıl dönmesini gösteriyordum bacaklarını attırıyordum bir sağa bir sola ayaklarını kaldırıyor çoraplarını çıkartıp ayaklarını tutturuyorum 4 ay 6 günlük dönüyor kendi kendine ayaklarını tutuyor
talhamamy ffgg ben tummy time ne demek bilmiyordum hiç yaptırmadım ama ara ara oyun halısına yüz üstü yatırıyordum tam 3 ay 25 günlükken birden yatarken döndü
ipekkusunannesi ffgg hiç takmayın çocuğun tamamen keyfine bağlı benim kızım 7. Ayına giricek canı isterse bişey almak isterse 2-3 hünde bir dönüyor yoksa yok. Doktor kontrolü vardı bugün herşey yolunda normal dönmek istemeyebilir dedi. Her gün düzenli olarak tummy time yaptırıyorum
PrincessDuru Benim oğlumda çok sevmiyor yüz üstü yatmayı çok zorlamıyorum. Evet önemli birşey ama kıyamıyorum da. 3 ay 19 günlüğüz 2 gündür biraz biraz dönüyor. Birden oluyor zaten telaş yapmayın. Arada siz yana döndürün destekleyerek bekletin öyle
cigdem_goktug ffgg benım bebeğim de sevmezdi ben zorlamadım 8. Ayda döndü farklı bir durum olmadı sadece tek kötü yanı uyurken bazen uykusu bölünüyordu dönemedıgı için ama hemen düzeldi sonra sizin de öyle olursa dönmesi için destek olabilirsiniz kolundan tutup falan videolara bakıp destekleyebilirsiniz