Pinardgn-22 Oğlum dünden bu yani ara ara öksürüğü vardı öğleden sonra arttı hava vermeyi denedim kesinlikle kabul etmiyor hırıltılı balgamlı öksürük şimdi de uyuyamiyor uyusa 5 ,dk bir kalkiyor tavsiyelerinize ihtiyacik var
Bebetonunmotheri Pinardgn-22 geceden soyulmamis soganin ortasini acin ama altindan delinmicek sekilde icine bal koyun ve bir kasede sabaha kadar dursun bu sabaha kadar o bal akiyor Sabahta ac karnina icirin birebir Ve bunu bana doktorumuz önerdi antibiyotik yerine bile gecer dedi Ben kendim bile iciyordum Bide yikanmamis koyun yunu oksuruge birebir 3 gunde siler
asya358_ Pinardgn-22 ben pekmeze limon damlatıp veriyorum iyi geliyor canım. Kızım 2.5 yaşında tabi, seninki ne kadarlık bilmiyorum da
Bebetonunmotheri Pinardgn-22 Beyzaveduru nsm Kizlar hani siyah turpun ortasini delip bal koyuyoruz ya oda oksuruge iyi geliyor Soganida ayni o yontemle yapicaksiniz En üstte anlattim daha nasil aciklayabilirimki İcini desip bal koyun o sabaha kadar ince ince aksin sabahta ac karnina butun ev ahalisine bile icirin Herseye birebirmis
Bebetonunmotheri Pinardgn-22 yünü bir yastiga yada zibina diktinizmi Cunku diger turlu alerjik bile dokunur Uyuduktan sonra alistirin Gercekten o yun cok sifali tam 3 tane diktirdim bu sene Bide akgunluk sakızı eritip tavada dumaniyla yunu koyun Sabaha kadar sifa olur