papatya_1 Kızlar 3 ay 20 günlük bir oğlum var ve kulaklarını sabah temizlesem akşam tekrar pisleniyor canı acır diyr çok uğraşmak ta istemiyorum var mıdır sizin çözümünüz Birde ayrı post açmak istemedim bu aylarda oğluma nasıl aktiviteler yapabilirim
pengun papatya_1 benim oğlum 6 aylık bilerek hiç kulak temizliği yapmadım doktor tavsiyesi akıp gelen kirini alıyorum kulak çok hassas bişey bence sizde öyle alıştırmayı. Bu sefer sürekli parmağı kulağının içine olacak. Aktivite olarak ayağının altına poşet koyabilirsiniz veya ses çıkaran bir oyuncak da olur güz üstü bırakabilirsiniz eğer seviyorsa yüz üstünde durmayı kartları gösterebilirsiniz.
meyraforum Kulak için bilmiyorum aktivite olarak siyah beyaz kartlar dikkatini çeker, tummy time yapabilirsin. Dokusal şeyler verebilirsin eline mesela yumuşak kadife bir şeye dokundur sonra sert zemin, yumuşak nesneler
papatya_1 meyraforum kumaş kitaplar var henüz almadım ama o işe yarar öı acaba eline çıngırak falan verdiğim zaman baya oynuyor onla
papatya_1 pengun seviyor öyle durmayı piyanolu oyun halısı alalım dedi eşim bende buradaki annelerw bir sormak istedim bende akıp gelen kiri temizliyorum ama çok sık pisleniyor randevunuza daha var